Vendégkönyv

Akik már jártak nálunk

Számunkra fontos ügyfeleink véleménye és elégedettsége. Nézze meg ügyfeleink mennyire voltak elégedettek szolgáltatásunkkal kapcsolatosan. Az itt található tapasztalatokat vendégkönyvünkből másoltuk ide.

Kedves Sóbarlang, kedves vendégek!

Évek óta tartó allergiám miatt kerestem fel a Tátra Sóbarlangot. Már az első pillanatban magával ragadott a hely hangulata és megfogott a kedvesség és a segítőkészség, amivel itt találkoztam. A sóterápia sokat használt, az állapotom javult, mindemellett számtalan hasznos tanáccsal lettem gazdagabb. Ami talán az egyik legfontosabb, úgy érzem mindeközben egy megbízható őszinte barátra is leltem.

További jó munkát és sok sikert kívánok annak a lelkiismeretes csapatnak, melynek tagjaival itt nap, mint nap találkozhatunk. Ezt a helyet nyugodt szívvel ajánlom bárkinek!

— H. Krisztina

Tisztelt Ügyvezető Igazgató Úr!

Közel 40 éve szenvedek a pollenallergia okozta szénanátha kínzó tüneteitől –szemviszketés, orrdugulás, orrfolyás, tüsszögés, garatviszketés -, hogy a legkellemetlenebb tüneteket említsem. Általában évente májustól-októberig tart, de a legrosszabb az augusztustól-októberig tartó parlagfű virágzási időszak.

Az évek során sokféle anti-hisztamin tartalmú gyógyszert szedtem, melyek szedése mellett is igen erősek voltak az előbb felsorolt tünetek. Az idei évben július elején kezdtem járni sóterápiára, heti kétszeri alkalommal. Nagyon jó tapasztalatom volt, ugyanis a garatviszketés nem alakult ki, nagyságrenddel kevesebbet tüsszögtem és orrot fújtam, és mindezt minimális gyógyszer szedés mellett, a tavalyi adagom harmadát szedtem. Lehetséges, hogy a gyógyszert is elhagyhattam volna, de nem mertem ezt a drasztikus lépést megtenni, az elmúlt évek rossz tapasztalatai nyomán. Azt tervezem, hogy a jövő évben már kora tavasszal elkezdem a sóterápiát és a gyógyszert elhagyom, felbátorodva az idei tapasztalatokon.

— Köszönettel: Gy.Sz.Erzsébet

Kedves Sóbarlang, Kedves Vendégek!

Mindenekelőtt szeretnénk megköszönni a személyzet kedvességét, segítőkészségét, valamint a Sóbarlang számunkra nyújtott hihetetlen kedvező hatását!

3 éves kisfiammal, eddig minden felsőlégúti megbetegedésnél kórházban kötöttünk ki, vagy legjobb esetben is otthon kellett szteroidos gyógyszerekkel kezelnem. Eddig 5 alkalommal voltunk a Sóbarlangban kezelésen, és mintha Csoda történt volna!
Semmi nyoma nem jelentkezett fulladásnak, de még nehézlégzésnek sem.
Teljes szívemből ajánlom mindenkinek ezt a Sóbarlangot, mivel nekünk a legnagyobb kincsünkön segített, a gyermekünk egészségén!

— Tisztelettel és köszönettel:
Muckstadt Zénó és Családja

Kisfiam miatt jöttünk először a sóbarlangba, arcüreggyulladással. Azt tapasztaltuk, hogy sokkal gyorsabban gyógyul. Két hét alatt rendbe jött. Azóta nem is volt beteg.

— Mackovic Andrea

Kedves Sóbarlang munkatársak!

Visszatérő ekcémám a 8. sóterápia után teljesen elmúlt! Köszönöm!

— Üdvözlettel, Bodnár Júlia

Kedves sóbarlang munkatársai!

Külföldről jövök. Itt voltam most már harmadszor kúrára (5-ször egy héten). Sokat segített a sóbarlang nekem. Azóta hogy idejárok, jobban tudok levegőt szívni, mert allergiás voltam. Most nem is szedek már gyógyszert.Sportolni sokkal tovább és jobban tudok. És az persze segített lefogyni jó pár kilót.

Nagyon örülök, hogy ezt a helyet „felfedeztem”. Az én ajánlatom: Próbálja ki, nem fogja megbánni! Kényelmes, relaxál és jót tesz.

Köszönök mindent a sóbarlang munkatársainak és viszlát.

— Kern Éva, Hollandia

Kedves Sóbarlang munkatársak!

Felső légúti betegségem miatt a háziorvosom javaslatára kerestem interneten lakásomhoz közeli sóbarlangot. Nagy szerencsémre Önöket találtam, hamar és kíméletesen meggyógyultam, amit ezúton is köszönök. Azóta is rendszeresen vásárolok bérletet és amikor nyugalomra, felüdülésre vágyok, eljövök.Öt unokám van, őket is sűrűn elhozom ide. Ma is az egyikükkel voltam, aki hurutosan köhög, de tudom a só áldásos hatásától hétvégére rendbe jön majd. Egyik nap férjem panaszkodott, hogy izom és ízületi fájdalmai vannak. Gondoltam kezdődő infulenza lehet. Eljött és rögtön megszűntek a panaszai, így nem alakult ki betegség.
Mindenkinek ajánlom, jöjjön el, az egészséges tüdőt is át kell szellőztetni.

— Thuránszky Péterné

Jelentkezzen most kedvezményes próbakezelésre!

Próbálja ki még ma próbakezelésünket kötelezettségek nélkül!